Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok valamelyik nap hazajöttem a suliból és 39 fokos lázam volt és nagyon fájt a torkom kohogni nem bírtam mert a szegycsontomnal égő érzést tapasztaltam . Be is vagyok rekedve alig van hangom az orrom is folyik fújni kell állandóan sokszor vizelek. Ez van 3 napja 2 dokinál voltam azt mondták vírusos megbetegedés most amint hazaértem megint belazasodtam . Mit gondoltok ez tényleg azlenne ? ( Orrsoveny ferdulesem is van ) valamint aztmobdta hogy megvannak duzzadva a nyirokcsomók azért mert jön a bölcsesség fogam és attol is fájhat a torkom vagy valami ilyesmi . Szerintetek is ez lehet a bajom? Picit megvagyok ijedve . Válaszokat előre is köszönöm ! 17f

2017. márc. 16. 13:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
É smegint be fogsz lázasodni és megint,ha nem maradsz otthon és fekszed ki. Nem ijedezni kell, egy vírusos légúti fertőzés eltarthat egy hétig is,de ha nem fekszed akkor akár tovább is , ráadásul felül is fertőződhetsz. maradj otthon és pihenj! Vírus ellen ez a legjobb gyógymód.
2017. márc. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!