Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet valami komoly bajom,...

Lehet valami komoly bajom, vagy tényleg csak hipochonder vagyok?

Figyelt kérdés
Elöljáróban annyit, hogy rettegek a kórházaktól, orvosoktól, vizsgálatoktól. Nem is nagyon megyek orvoshoz, ha tehetem kerülöm. De tavaly télen egyszer megfáztam, és akkor elmentem, nem kaptam semmit, csak egy hét igazolást, és hogy szedjek c vitamint, és igyak teát. Jó, el is múlt, helyrejöttem. Csak aztán ezután nagyon sokszor lettem beteg, ami járvány jött elkaptam, tehát novembertől áprilisig legalább 15x voltam beteg, megfázás, influenza ilyenek. Aztán áprilisban elmentem magándokihoz, mert ha épp beteg nem is voltam, nagyon köhögtem folyamatosan, és ő nagy nehezen végre kiderítette hogy még akkor november-december környékén lett egy tüdőgyulladásom, és hogy az nem lett kezelve, azért van minden. Csináltak röntgent, kaptam egy csomó féle gyógyszert és lassan úgy május végére helyrejöttem. Csináltak mégegy röntgent, vérképet, minden jó lett. Nyáron nem is volt semmi bajom, aztán megint október- november környékén visszajött a köhögés. Fura, mert minden vizsgálati eredményem jó, és ez a köhögés nem állandó, tehát van egy két nap hogy egszer-kétszer rámjön és köhögök pár percig aztán meg jön 2 hét és egyszer sem köhögök. És kicsit mostmár idegesít hogy mi lehet ez. Mert a vizsgálati eredmények szerint minden jó, anyu azt mondja csak azért köhögök mert stresszelek emiatt, és túlgondolkodom és saját magamat ijesztem meg. Nem tudom... Valaki volt már hasonló helyzetben?
2017. márc. 15. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszichés alapon kohogsz allandoan.
2017. márc. 15. 18:18
 2/4 anonim válasza:

Kérdező én is 1honapkn át köhögtem!

Influenzás voltam és nem kaptam antibiotikumot, mert bélrendszeri problemam van és megzavart volna!

Múlt héten nagyon fájt a fogom a doki antibiotikumot írt fel és láss csodát elmúlt a köhögés!

A Neo citran a köhögés ellen pl nem jó,de az influenza hatásait helyrehozza,láz!fejfájás,gyengeség!

2017. márc. 15. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Allergiára tippelek. Lehet amikor előjön, akkor veszel be valami gyógyszert, vagy étrend kiegészítőt, esetleg vegyszert használsz.
2017. márc. 15. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek :)

első : igen, ezt többen mondták már nekem. Csak valamiért mindig ott van a fejemben a " de mi van ha nem.." :(

második : igen, de neked csak egy hónap volt, nekem ez áprilisban lesz egy éve. :(

3. Nem tudom. Allergiám tavasszal-ősszel szokott lenni. Akácfélékre illetve poratkára vagyok allergiás. De ezeket már régóta tudom. ilyen köhögéses problémám viszont csak egy éve van. :S és nem szedek semmiféle étrendkiegészítőt. Hacsak a D vitamin nem számít annak. :S

2017. márc. 15. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!