Hipochonder vagyok vagy ez komoly? (több lent)
szerintem 4-5 éve kezdődött akkor szívinfarktus volt az amitől féltem. ez elmúlt, néha előjönnek egy kis időre valamilyen betegség tünetei de aztán elmúlnak. nemrég újra előjöttek.. Hánytam pár napig, gyomorfekélytől féltem és sokáig fájt is a gyomrom és rosszul is voltam étvágyam sem volt. Aztán bélgondoktól féltem és a beleim fájtak is. Éreztem tényleges fájdalmat. De ez is elmúlt.
Az mitől van hogy rákeresek pl a gyomorfekély tüneteire, közben találok pl IBS tüneteket, Egy ideig fáj a gyomrom és mikor rájövök hogy nem az, akkor IBS tüneteit találom magamon? Valós gond vagy csak a rettegés miatt?? (18/F)
Miután érzed a tüneteket kicsit kevesebbet iszol, az izgalomtól többet izzadsz, észre sem veszed és máris lepedékes a nyelved.
Egyébként, hogy ennyi mindenen "átestél" betegség nélkül ez mit mond neked?
Lepedéket a nyelveden nagyon sok minden létrehozhat, és ezek legtöbbje egyáltalán nem súlyos gond. Talán csak legyengültél és/vagy nem táplálkoztál egészségesen az utóbbi időben.
Amiket leírsz, az alapján tényleg hipochonder vagy. Menj pszichológushoz, ne szenvedj feleslegesen a bebeszélt betegségek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!