Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyomorsavra mi a legjobb?

Gyomorsavra mi a legjobb?

Figyelt kérdés

Komolyan,mindent próbáltam azthiszem..

Kikészít minden este felkelek mint most is hogy a torkom száraz nem kapok levegőt a levegő fura...nem fáj a hasam,nem ég

Trexan/Salazopyrin mellett milyen vitamint szedjek? Sokat vagyok beteg,túlsúly is van és keveset iszok

Jókat eszek

Gyakori bal mellkas fájdalom

18/L

Kivizsgáltassam?

Hallottam az aloe vera gélről,jó?

2017. márc. 16. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Salvus víz segített
2017. márc. 16. 00:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Na várj, elég sok mindent mondasz.

Torkod száraz = fűtés szezon alatt nagyon kiszárad a levegő a lakásban. Én egy törülközőt szoktam bevizezni és feldobni valahova magasba, ami jól kipárologja magát és nem kapar a torkom.

Keveset iszol. Vizet? Akkor kezdd el. Üditőt, tejes cuccokat hanyagold. Először unalmas lesz a víz, de megszokod és kívánni fogod. Hidd el, én is ugyanígy voltam vele mint te.

Jókat eszel. Az mit jelent? Nekem tudod mi múlasztotta el a gyomorégést? Hogy kevesebb kenyeret, krumplit, tésztát, rizst, édességet, pékárút ettem. Hús, zöldség. És a zöldség nem azt jelenti, hogy ízetlen sz*rt kell enni. Fűszerezni, sózni kell és sütőben sütni, wokban stb.

2017. márc. 16. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Azt irod nem faj a hasad, nem eg....a gyomorsavtol marpedig igencsak szokott mindketto, refux meg a nyekocsoved vagy a torkod is szetmarja.

A felsorolt gyogyszerek egyike sem gyomorsav lekototo, csokkento, ppi stb...

A salazopyrn az komkretan gyulladasos brlbetegsegre van, nem kaptal dietas tanacsadast melle?

Az eleg komoly betegseg, gasztroenterologus vizsgalt, volt tukrozes is?

Mindenestre akar gyomirsav panaszaod, akar gyulladasos belproblemk, mindket esetben tartozkodni kell a tul zsiros, fuszeres etelektol.

De szerintem inkabb menj vissza az orvosodhoz, es kerj pontos diagnozist, kezelesi tervet az allapotodra. Vagy nezd meg a leleted, hogy mire fel irta fel ezeket a gyogyszereket.

2017. márc. 16. 06:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Ki kell vizsgálni, hogy mi okozza, anélkül nem lehet rá ajánlani semmit. Többet kell innod, súlyodból leadni és diétásan étkezni.
2017. márc. 16. 07:14
 5/7 szamo77db ***** válasza:
Refluxom van és nekem az Esomeprazol Sandoz vált be leginkább, napi 2x1, (20 mg-os). Ha nagyon ég a gyomrom, Rennie antacidumot szoktam szopogatni. Néha arra ébredek, hogy fenn van a sav a torkomban. Ilyenkor is bemegy egy Rennie. Ajánlom neked is.
2017. márc. 16. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A kivizsgálás természetesen fontos, mert akkor már célirányosan lehet bármit ajánlani.

Valóban érdemes kipróbálni a natur aloe vera italt, csak minőségit válassz.Nálam mindig beválik, ha gond van a gyomrommal.A túlsúlyt is érdemes lenne megszüntetni, mert nagyon sok probléma forrása.napi legaláb 2-2,5 lter vizet kéne elfogyasztani.Milyen problémával vagy sokat beteg? Jobbulást!

2017. márc. 18. 00:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Sok izületi gyulladás:(
2017. márc. 19. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!