Félek, hogy meg fogok halni! 18 éves vagyok és nagyon nem szeretnék még meghalni, de félek, mint az állat! Mit tegyek? A pszichológushoz nem tudok visszamenni!
Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 16:46
1/13 A kérdező kommentje:
Hiába teszek bármit csak rosszabb!Mit tegyek?
2017. márc. 15. 16:47
2/13 anonim válasza:
Esetleg kicsit bővebben írd le problémád.Miért félsz attól,hogy meghalsz?Van valami betegséged?Miért nem tudsz pszichológushoz menni?
3/13 szamo77db válasza:
Jártál pszichológushoz? Semmit nem tudott mondani, segíteni?
4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudott segíteni,mert akkor még nem volt ennyire halálfélelmem,mint most!Hiába kérem meg anyukámat,hogy hadd mehessek vissza hozzá,nem engedi meg!Minden reggel hányingerrel kelek és egész nap rosszul vagyok és egyre rosszabbul.
2017. márc. 15. 16:54
5/13 anonim válasza:
Nyugodj meg. Aki megszületett egyszer meghal. Te is én is és mindenki! Ez tény. Ha félsz ha nem ez van. Akkor inkább ne kattogj ezen. Éld az életed amíg lehet.
6/13 szamo77db válasza:
Én is félek a haláltól. Azt kértem, hamvasszanak el és szórjanak szét. Azzal kész!
7/13 A kérdező kommentje:
Jó kis kedveskedés mondhatom!
2017. márc. 16. 11:51
8/13 anonim válasza:
De mit rinyálsz??? Beteg vagy?
9/13 A kérdező kommentje:
Beteg vagyok,igen.Pánikbetegségem van.
2017. márc. 16. 17:04
10/13 anonim válasza:
A pánikbetegségbe még senki nem halt bele...nekem is volt, de ez nem így fog elmúlni. Ráadásul nem is csak abból áll, hogy azt hiszed meg fogsz halni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!