Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valamit elkaptam. Nem tudom...

Cicumaci kérdése:

Valamit elkaptam. Nem tudom milehet talán nemi herpesz?

Figyelt kérdés

Van időpontom nőgyógyászhoz, de sajnos csak kéthétre kaptam idő pontot. Kis holyagokvannak odalent és van amelyik kifakadt és nagyon fáj. Mit tegyek addig amég nem megyek el a dokihoz? Segítsetek kérlek.:((

16/L

2017. márc. 12. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez bizony nemi herpesz lehet.Ez sürgõsségi ügy,mert másokat is megfertõzhetsz ezzel a betegséggel.
2017. márc. 12. 13:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Amég nem jutok el a dokihoz mit tegyek?
2017. márc. 12. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Felétek nincs ügyelet?
2017. márc. 12. 14:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Nem voltam még nőgyógyásznál. És most se azért kértünk idő pontot mert h el kaptam v mit hanem mert rendszertelen a mensim. Ez a fertőzés ez 2 napja jött ki igy és még előtte kértünk idő pontot.

Nagy bajlenne ha kivárnám az időpont idejét?

2017. márc. 12. 14:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Olyan mintha a számon herpesz kezdene kijönni.... Az lehetséges ettől a problémátol?
2017. márc. 12. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:

vegyél ajakherpesz krémet és kenegessed, mielőtt elmész a dokihoz.

semmiképpen ne szexeljél. mondjuk azzal lehet, aitől elkaptad...köszönd meg neki szépen. A herpesz - ellentétben a szerelemmel - soha nem múlik el, max egy ideig tünetmentes.

2017. márc. 12. 15:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Nen vagyok eggyütt akivel lefeküdtem. Miután megtörtént ott hagyott ugy h ezzel nel lessz gond. Detuti h pont tőle kaphattam el?

De ami a szályrajó az oda is jó lessz?

2017. márc. 12. 15:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyes írásért.
2017. márc. 12. 15:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Fog enyhülni ez a fájdalom?
2017. márc. 12. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!