Mi lehet a bajom? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! En egy 16 eves fiu vagyok aki mindigis eletvidam volt..
Viszont mar masfel honapja nehezlegzesben szenvedek.. A letezo osszes vizsgalatot vegigjartam..
Asztmas vagyok mint kiderult elvileg.
Regen ugyanugy asztmas voltam csak a sport segitett es kinottem belole.. vizilabdazom mar 10 eve. Viszont ez a helyzet elviselhetetlen szamomra.. hasznalok gyogyszert ami nem nagyon segit. Egesz nap sohajtozom mert a belegzesem nehezitett. Sipol az orrom ha ott veszem a levegot.. Korulottem mindenki vidam csak en nem ebben a helyzetben.. teljesen feladtam mar.. imadok vizilabdazni de mar azt sem tudok mert edzesen is nehezen veszem a levegot.. mit tegyek szerintetek? Teljesen ketsegbe vagyok mar esve...
2017. márc. 8. 17:34
1/1 anonim válasza:
Mindenképp menj vissza az orvoshoz ,és kérd ki a véleményét. Biztos ,hogy talál rá megfelelő erősebb gyógyszert ,ami majd segít. Ne ess kétségbe. Unokaöcsémnél is erősebb gyógyszert írtak fel, mert amit előtte használt nem segített. Azóta sokkal jobban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!