Evés után miért van mindig hányingerem?
Figyelt kérdés
Mióta felkerültem középiskolába azóta mindig evés után van hányingerem. Általában sonkás szendvicset szoktam vinni,fornettit, és hasonlókat. És mikor megettem félig a kaját utána van hányingerem.... De persze nem hányok. Otthon normálisan megeszem a kaját és semmi bajom sincs. Én úgy gondolom hogy a stressz okozza de nem tudom pontosan. Egyik reggel kakaót ittam és egy pár falat sonkát, és szintén sonkás szendvicset pakoltam iskolába. Indultam a buszhoz es mar akkor ereztem h nincs valami rendben a gyomromban. Már buszon félúton éreztem hogy hányingerem van. El is kezdett fájni a hasam. Aztán már egésznap fájt, nem is ettem semmit, max vizet ittam. A sonkás szendvicset osztálytársamnak adtam neki semmi baja nem lett. Máskor ha eszek akkor kb 1oraig van hányingerem utána elmúlik. És abban kérnék segítséget hogy ezt a hányingert hogyan tudnám megszűntetni? Már nagyon idegesít, kérlek segítsetek mert ezt már tovább nem tudom folytatni. Jövőhéten már munkahelyre kerülök és ott már reggeltol estig ott kell lennem. És egésznap ennem kell majd valamit nem csak akkor amikor hazamegyek. Álltalába félek is hogy hányni fogok és streszelek. Kérlek segítsetek. Adjatok nekem tanácsokat. 15/L2017. márc. 3. 21:15
1/10 anonim válasza:
Ha mindig a suli elott es a suliban jelentkezik akkor a stressz miatt lehet. NYugodj le ne görcsölj ezen. Főleg ha munkahelyre kerülsz!! De ne mindig sonkas szendvicset egyel...
2/10 A kérdező kommentje:
Nem mindig suliban. Idegen környezetben vagy busz,vonat stb 😞
2017. márc. 3. 21:24
3/10 anonim válasza:
Pszichés alapon van. Ismerős a szitu. Én nem tudtam éveken keresztül buszon utazni,mert hányingerem volt és pl. étteremben enni,mert akkor is. Évekig húztam és nagyon rossz volt. Már sajnálom,hogy nem kértem pszichológustól segítséget,akkor nem szenvedtem volna évekig.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várom a további tanácsokat :s
2017. márc. 3. 22:22
5/10 anonim válasza:
Ez 100%-ban táplálkozáshoz vezethető vissza.
A világ több, mint fele tejérzékeny:
A lisztérzékenység is elég gyakori. Sokan nem is tudják, hogy van valamilyen ételérzékenységük.
A hétköznapi kaják közül szinte mindben van valamilyen allergiát kiváltó anyag, ráadásul ezek keverednek is.
Az egyetlen dolog, ami nem okoz allergiát és emésztési panaszokat, az a nyers növényi étel (gyümölcs, saláta).
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy liszt érzékeny vagyok? Forduljak orvoshoz? Vagy mit kéne tenni?
2017. márc. 8. 21:21
7/10 anonim válasza:
Gyümölcs és zöldség is okoz allargiát! Úgyhogy 15 évesen nehogy elkezdjél ezeken élni,mert ugyanúgy lehet allergiád és ráadásul még hiánybetegséged is lehet. A növő,fejlődő szervezetnek nagyon fontos az állati eredetű fehérje!
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek hogy megszünnyön a hányingerem? 😞
2017. márc. 9. 22:45
9/10 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, vizsgálják ki a lehetőségeket és ha nem találnak semmit,akkor valamit a "lelkeddel" kell csinálni.
10/10 Egyemke válasza:
Elmúlt a hányingered??csak mert nekem is hányingerem van evés után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!