Minden napos hanyinger, haspuffadas, de mitol?
Mar kb. 1 hete minden nap de úgy egész nap hanyingerem van, felvagyok puffadva, ha eszek ha nem, a koldok tajon elegge erzekeny a hasam, mar arra gondoltam hogy nem e vakbel gyulladasom van, de az volt mar a csaladban es igen csak nagy fajdalommal jart... mondjuk egy kicsit panikbeteg is vagyok,gyogyszereket nem szedek, csak gyogynovenyes vitaminokat, terhes nem vagyok, csinaltam tesztet a biztonság kedveert
Elmenjek ezzel az orvoshoz?
Koszonom elore is a valaszokat
21/L
Az a baj, ha eszek, ha nem akkor is felvagyok puffadva, vagy legalabb is hányingerem van
Ja es allandoan almos vagyok
Ha eszel akkor azért puffadsz mert nem eszel eleget vagy éppen túleszed magad vagy olyat eszel ami nem tetszik a beleidnek.
Ha nem eszel sokáig ,de már éhes vagy akkor meg azért puffadsz mert sok lesz a gyomorsavad.
Nekem is ugyan ez a bajom !! Esténként aludni alig tudok gyömbér teát iszok este és jobb az segít!!! Hétfőn megyek orvoshoz ! Te voltál orvosnál?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!