Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A migrén miatti homályos...

A migrén miatti homályos látás mennyi idő alatt múlik el?

Figyelt kérdés

Már harmadnapja látok homályos foltokat.

(sokkal kisebb mértékű a látászavar, mint az első napon, akkor elég durva volt)

Vasárnap voltam ügyeleten (háziorvosi + szemészet), tegnap a háziorvostól kaptam beutalót neurológiára, hogy megnézzék, ez migrén-e (hétfőn már mehetek is).

Amikor a szemorvos mondta, hogy ez lehet, hogy migrén akkor hazaérve utánanéztünk (nem én, én nem láttam :D) a tüneteknek és egytől egyig mind illettek rám.

De az előfordulhat migrénnél, hogy napokig fennáll a látászavar? Tudom hétfőn megnéznek, de elég ideges vagyok a szemem miatt:S hátha tud valaki tapasztalatot mondani :S

Köszi!!!

(ha van gépelési hibám, bocsánat, nem látok minden betűt tisztán:S )

2017. febr. 21. 11:25
 1/5 anonim válasza:
Szia.nekem is volt migrenem de en nekem nem volt látás zavarom csak megtudtam volna örülni ugy fajt egy par nap es elfog mulni
2017. febr. 21. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Jogos az aggodalmad. Gyakran kezdődik nekem is látótér kieséssel a migrén,de ez 1-2 óra alatt el szokott múlni.
2017. febr. 21. 13:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap óta semmit nem javult, kezdek beparázni. Ez megkoronázza a szülinapom...
2017. febr. 21. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Amúgy "Boldog szülinapot!"
2017. febr. 22. 07:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Azóta sem múlt el egy folt.

Voltam neurológián, MR vizsgálaton, de teljesen egészséges vagyok...

2017. ápr. 18. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!