Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Migrén? Okuláris migrén?

Migrén? Okuláris migrén?

Figyelt kérdés

Tegnap este lefekvés előtt némi látászavart vettem észre. Mintha hullámzott volna előttem a kép. Éjszaka arra ébredtem, hogy az egyik halántékom borzalmasan fáj, és hányingerem is volt. A fejem még most is fáj.

Ez lehetett (okuláris) migrén?

2016. márc. 15. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam, hogy van olyan is, hogy okuláris migrén.

Nekem hányingerem csak egyetlen egyszer volt, a legelső alkalommal, amikor a sürgősségire kerültem a fejfájással, és tumort gyanítottak.

Kiderült, hogy migrén volt.

Én látni látok rendesen, de először a bal szemem mögött nyilall, aztán szépen lassan áttelepül a nyilallás, fokozatosan a jobb szemem mögé.

Nekem is hajnalra kezdődik. A baj az, hogy az orvos szerint az első intrádára be kéne venni a fájdalomcsillapítót, de ha nem tudom, akkor már mindenképpen nagyon fog fájni.

Sötétben, csöndben szépen lassan elmúlik.

És előbb utóbb rá kell jönni, hogy mitől, milyen helyzetben alakul ki, és akkor tűrhetőbb lesz.

2016. márc. 22. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2016. márc. 24. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!