Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Frontin 0,5 mg nagyon durva...

Frontin 0,5 mg nagyon durva gyógyszer? Elég ingerült vagyok meg szorongós, és frontit írtak fel.

Figyelt kérdés

2017. febr. 21. 08:39
 1/9 anonim ***** válasza:

nem olyan vészes

ha betartod az orvos utasítását + a betegtájékoztatót

2017. febr. 21. 08:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozok az előttem szólóval. Csak orvosi utasítás szerint. Én esténként szedtem, mert nem tudtam pihentetően aludni, sokat segített. Napközben nem vettem be, mert elálmosított. Dupla adagot viszont soha ne szedj be, csak azért, mert nem hat hirtelen!
2017. febr. 21. 09:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Le3het elég lenne egyenlőre 0,25 öt szedned
2017. febr. 21. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Ha egy jó tanácsot akarsz, akkor először, kezdj a HOVA-val. Ez vény nélkül is kapható és természetes anyagokkal nyugtat! Ha lehet ne szokj rá a frontinra, sem semmilyen más szerekre.
2017. febr. 21. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

ez minden,csak nem jó tanács...

orvos írta fel neki, és nem véletlenül

ha betartja az utasításokat, akkor nem szokik rá

ezért kell úgy szedni, ahogy az orvos előírta

akkor lenne jó a Hova, ha azt kérdezte volna: "milyen nyugtatót tudtok, ami vény nélkül kapható és még nem jártam orvosnál?"

szóval Kérdező: szedd úgy a frontint, ahogy az orvos előírta

(#1 voltam...)

2017. febr. 21. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ésszel szeded ártalmatlan gyógyszer, de csúnyán rá lehet szokni. Nekem hasonló problémára írtak fel 0,25-öt, és működött. Aztán egyik napról a másikra szépen el is tudtam hagyni.

Lehet elég lenne a 0,25 is.

2017. febr. 21. 10:13
 7/9 szamo77db ***** válasza:
Szerintem nem durva. És még azt is ki lehetne próbálni, hogy a 0,5-öst ketté töröd, reggel beveszed az egyik felet, este a másikat. De a "végösszeg" ne legyen több az előírt napi maximumnál!
2017. febr. 21. 10:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Elég lenne a 0,25. Kezdőt kiüti rendesen. Én is ennyit kaptam és bőven elég volt arra a rövid időre amíg kellett utána le tudtam így tenni és este elég volt a citromfű tea. A szorongás oka meglett és le tudtam küzdeni, a gyógyszer csak mankó, de az okot kell megtalálni és kiiktatni. A lényeg hogy betartsd az orvos által felírt max adagot, nálad 0,5, kétszer 0,25 a max, de kezdésnek szerintem jobb a felével kezdeni.
2017. febr. 21. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
5. Hozzászóló ha mindent bevettem volna amit az orvosok felírtak már nem élnék. Simán felírnak olyan gyógyszereket is amit pl. Az alapbetegségeidre nem szedhetsz vagy amiket nem lehet együtt szedni. Kórházi kezelés során pl. Annyi fájdalomcsillapítót adtak, hogy az aznapra beszedhető adag háromszorosa volt. Ha mind beveszem jó eséllyel teszem tönkre a májam vagy a vesém. Az orvos nem isten csak egy ember, nem lehet vakon megbízni benne. Ésszel élünk aki nem az csúnyán pórul jár. Szerintem kezdetnek sok a 0,5ös frontin elég lenne a 0.25is. Én már annak a felétől elalszom. Esetileg ez megoldás de ha rendszeresen szeded hozzá lehet szokni és egyre nagyobb adagok kellenek majd. Egyébként memória problémákat okoz a tendszeres szedése.
2017. nov. 1. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!