Miert nincs rendes székletem?
Figyelt kérdés
Holnap lesz egy hete, hogy nem tudok rendesen üríteni. Azóta csak olyan ételeket eszem, amitől más egészséges ember már rég szaladna a mosdóba. Mit csináljak még? Tartom magam a sok főzelékhez, joghurthoz, napi 1 kávéhoz, szilvalekvárhoz némi kenyérrel.2017. febr. 15. 10:17
1/6 anonim válasza:
Én azt javaslom vegyél iylen mirelit előstütt pulyakmedál iylen slősütött taskos "hust", tudod amit olajban kell kisütni, és köze sincs a huhoz. Naa ha abból megeszel 15dbt egyből mész a wcre. De megehetsz csak jó csipős legyen mondjuk 1-2 gyros tálat is, akkor is mehetsz. A csipős amugy jó, az fog űríteni rendesen.
4/6 anonim válasza:
Most már kellene egy glicerin kúp, hogy kihozza a bezsáradt székletet, vagy beöntés, utána elvileg rendeződni fog. Nekem a bableves, babfőzelék, lencse segíteni szokott, és rengeteg folyadék, sok gyümölcs. zöldség naponta.
5/6 anonim válasza:
Ez ideg alapon is lehet, ha túl sokat foglalkozol vele. Egyébként minden reggel éhgyomorra egy pohár víz (csapvíz) az jót szokott tenni, és sok folyadékot igyál, naponta 2 litert. De főleg vizet.
6/6 anonim válasza:
Igyál ásványvizet! 4,5 deci / 10 kg
Ehhez még jöhet a növényi rost, és nem lesz székrekedésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!