Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon fáj a hasam mi van velem?

Nagyon fáj a hasam mi van velem?

Figyelt kérdés
Már kb fél órája rettenetesen fáj a hasam egyedül vagyok. Rettenetesen erős, és már nem tudom mit csináljak. Mitől lehet??? Nem bírom!!! Idegeskedtem elég sokat mostanában és szokott stressztől fájni de ez most nagyon durva, valami nagyonn baj lehet. Mit csináljak?? 16/L
2017. febr. 10. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen pár hónapja. A semmiből jött, de tényleg nagyon fájt. Nekem az segített hogy bevettem 2 fájdalomcsillapítót. Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen is ment el, kb 45 perc után.
2017. febr. 10. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Hol fáj a hasad? Görcsös a fájdalom? Más panasz nincs mellette (pl. hasmenés,hányinger,láz)? A menzeszedet mikorra várod?
2017. febr. 10. 21:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Menstruációm hónapok óta nem volt, és az egész fáj, nem is görcsöl, rosszabb nem tudom mi ez de nagyon rossz és egyre rosszabb.
2017. febr. 10. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Mióta tart a fájdalom? Remélhetóleg csak egy bélhurut miatt van. Vegyél be valamilyen göcsoldót ha van otthon (pl.No-Spa) 2 szemet, más fájdalom csillapítót ne(!),mert elnyomhatja a tüneteidet és ha nem érzel változást fél-1 órán belül,akkor meg kéne mutatni orvosnak!
2017. febr. 10. 21:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Milyen orvosnak mutassam meg?

Amúgy nem találom sehol, pedig volt, ahjj és még mindig fáj. Mindjárt elájulok.

2017. febr. 10. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fáj, hívd ki az ügyeletes orvost, vagy a mentőket. A férjem se tudta lokalizálni, hol fáj, és kiderült, hogy a vakbele gyulladt be. A menzeszzavaroddal voltál egyébként orvosnál?
2017. febr. 10. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Hívd a mentőket! Mert annyiból hogy hónapok óta nem volt mensid, nem fogjuk tudni hogy vakbél gyulladásod van-e, vagy éppen szülsz...
2017. febr. 10. 23:03
 8/8 enik15 válasza:
Mindenképp menj orvoshoz, ha ennyire fáj. Hasad keményebb mint általban?
2017. febr. 10. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!