Miert jarok surun mosdoba? Lehet veseproblema?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig lehetek felfazva? Letezik hogy honapok/evek ota felvagyok fazva es nem is tudok rola?
A lenyeg hogy mar regota gyakran jarok pisilni. Este alvas elott 3-4szer elmegyek, foleg hogy este ne keljek fel de igy is van hogy 2-3szor felkelek. Mar a nyaron aggodtam, hogy hogyan fogom birni az iskolat, mert egy sorozat epizodjat (40 perc) 2-3 pisi szunettel tudtam megnezni.
Most a suliban minden szunetbe jarok mosdoba. Altalaban kibirom a 45 percet, de ritkan elofordul, hogy engedelyt kerek hogy kimenjek mosdoba.
Lehet felfaztam mar egy jo ideje? Vagy vese? Vagy csak sokat iszok?
Orvostol felek, nem tudom milyen kivizsgalasok lennenek.
Fiatal lany vagyok.
2017. febr. 7. 20:14
11/11 anonim válasza:
Akkor viszont mindenképp menj el urológushoz. Beutaló sem kell, csak időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!