Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A munkatársnőm 15-20 percenkén...

Rekesz2017 kérdése:

A munkatársnőm 15-20 percenként jár ki a mosdóba egy kis neszeszeres táskával amiben fogkefe és valami dobozka van. Már 1.5 hónapja ez a programja. Szerintetek milyen okból járhat ki ilyen gyakran a wcre?

Figyelt kérdés

2017. jan. 4. 09:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Tippek: vagy valami nagyon komoly eü problémája van vagy úgy csinál magának szünetet - (már, ha komoly ez a 15-20 perc vagy túloztál).
2017. jan. 4. 10:01
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Édesem, hát terhes, 15 percenként jár vagy pisilni, vagy hányni, és kulturált ember utóbbi esetben azért mos utána fogat.

De mivel nem akarja elveszteni a munkahelyét, és/vagy nem töltötte be a kritikus 12. hetet, ezért nem publikus az állapota.

2017. jan. 4. 10:05
 3/14 A kérdező kommentje:
A 15-20 perc nem túlzás, tényleg ilyen gyakorisággal jár ki. Erre még nem is gondoltunk, hogy terhes lehet :) Köszi a tippeket és várjuk a további kommenteket :)
2017. jan. 4. 10:10
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Hát ti nagyon unatkozhattok a munkahelyen ha ilyeneken gondolkodtak meg kérdéseket írtok ki!

Én amikor dolgoztam mezőgazdaságban akkor kb fél óránként jártam el a kisbódéba "hugyozni". Na de csak pihentem hogy ne kelljen annyit dolgozni és cigarettáztam. Azt gondolom hogy a kolleganőd is kerüli a munkát!

De arra nem gondoltál kedves kérdező hogy TŐLE KÉRDEZD MEG MINEK JÁR ANNYIT MOSDÓBA?

pl így: "xy te figyu már miért jársz negyed óránként a mosdóba?"

bonyolult? -.-

2017. jan. 4. 10:13
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy nekem is az jutott először eszembe, hogy tőle lenne ésszerű megkérdezni. :-) No de te tudod, hogy milyen a helyzet.
2017. jan. 4. 10:19
 6/14 A kérdező kommentje:
Mivel nem rég kezdett nálunk így nem alakult még ki ilyen "bensőséges" kapcsolatunk vele, hogy ezt megkérdezzük tőle :D
2017. jan. 4. 10:21
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Jó munkahely lehet, ha van időtök azt nézni, hogy mások milyen gyakran járnak el vécére. Mi inkább a saját munkánkra szoktunk figyelni, nem máséra.
2017. jan. 4. 10:28
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Isetenem. Megérkezik egy új ember és a sok mindenki másnál jobban megbecsült kolléga aki már rég ott van egyből belemászik az intim szférájába és közösen kiírnak egy ilyen kérdést. Helyében egyenként rúgnám fel mindegyikőtöket. Mi közötök van az esetleges egészségügy állapotához? Ha lenne hozzá bizonyára beavatott volna titeket. Ez undorító. Csapatrombolás.
2017. jan. 4. 11:38
 9/14 anonim ***** válasza:
30%

6#

azért szoktak az emberek T/1-ben írni ilyen modorosan mert nem vállalja a felelősséget egyedül! Figyelj kérdező! Szedd össze magad és kérj bocsánatot a kolleganődtől amiért ilyet kiírtál. Szégyellem magam helyetted is!

2017. jan. 4. 11:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Barmilyen egeszsegugyi problemaja lehet, akar kronikus, akar csak egy allapot, senkinek semmi koze hozza.

Nekem is volt olyan, hogy vesegyulladassal kellett dolgoznom es bizony nem birtak kikezelni honapokig. Es a gyogyulas egyik feltetele, hogy nem szabad tartogatni a vizeletet, es bizony orultem, ha csak negyed orankent kellett kimennem. Amugy sem volt tul nagy buli vert pisilni ugy, hogy orditani tudtam volna a fajdalomtol. Aztan vegulis kiderult, hogy tejfeherje allergiam alakult ki, es ez okozta a gyulladast, de azt a 3 honapot vegig szenvedtem erosen.

Neki is lehet barmi betegsege, vese, hugyuti, nogyogyaszati, emesztesi problemak. Pl crohn beteg is van az ismeretsegi koromben, neki is szaladgalnia kell a mosdoba, nincs mit tenni.

2017. jan. 4. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!