Hogyan legyek beteg HOLNAPRA?
mások örülnének annak ha egészségesek lennének és nem, most nem egy köhögésre gondolok... te meg itt akarsz színlelni, mert írtok dolgozatot. De jó, hogy ilyen gondjaid vannak sajnos amikor ennyi idős lehettem mint te az volt a legkisebb gondom, hogy doga lesz az iskolában...nézz magadba.
Remélem nem tudtad kihúzni magad a kötelességed alól azt mindenből egyest kapsz ma.
En ugy faztam meg, hogy kiizzadva, nyitott kabatban futottam vagy 15 percet kint... nem akartam beteg lenni, de sikerult. Laz, tusszoges, orrfolyas, kohoges, torokfajas..
Esetleg vizes ruhaban allj ki az ablakba, menj el az orvosi rendelobe, es ulj kozel az emberekhez, fogj meg mindent, menj be a varo wc-jebe, es simogasd at jol a kilincseket, aztan vedd a kezed a szadba.
Igyal tejet. Zuhannyal locsold 10-12 percig jeghideg vizzel a mellkasod, torkod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!