Ezek lehetnek az antibiotikum mellékhatásai?
Influenzás voltam, amiből hörgőgyulladás lett, az orvos írt fel antibiotikumot, de kidobtam a papírt, amin felsorolja a mellékhatásokat. Az alábbiak lehetnek? Ezeket tapasztalom:
Fejfájás, hasmenés, piros viszkető kiütések, ujjzsibbadás. Már csak 4 szem van hátra. Bevegyem ennek ellenére?
Ha tényleg kell, akkor szed be, nem szabad abbahagyni, mert akkor nem ért semmit.
Vegyél mellé Normaflore-t, ha eddig nem tetted. Ha elkezdted, az utolsóig be kell szedni!
Nem tudom milyen fajta, de nekem a Curamtól voltak iszonyú mellékhatásaim! A probiotikum ellenére bélgyulladást kaptam, gombás fertőzést, hüvelygyulladást, kiütéseket!
Ha leírod milyen fajta, megkeresem a betegtájékoztatóját!
1.Megkeresheted a tájékoztatót az interneten, minden antibiotikum tájékoztatója fent van.
2. Felhívhatod az orvost, hogy ezek a tüneteid, mit csinálj
3. Viszont nem célszerű olyanok kezelési tanácsát megfogadni, akik nem ismernek téged, a betegségedet és a kezelést, amit kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!