Miért a bőrgyógyászatra küldenek? Egy bőrgyógyászati vizsgálat elég?
Figyelt kérdés
A háziorvosom is és az ügyeletes orvos is a bőrgyógyászatra irányított miután mondtam ekik hogy egy éve volt egy barátnőm akivel lefeküdtem pont amikor meg volt a menzesze és megkérdeztem a mind a 2 orvost hogy lehet e HIV fertőzés , azt mondták börgyóyászatra kellene menni...2017. jan. 29. 12:09
11/15 anonim válasza:
Ha a lány nem HÍV fertőzözz, akkor te sem leszel az attól, hogy éppen megvolt neki. Bőrgyógyászatra felesleges menned, inkább csináltass HÍV szűrést ha nagyon agódsz, erre külön szűrőállomások vannak.
12/15 anonim válasza:
HIV szűrést a bőrgyógyászaton is csinálnak. Azért vannak külön HIV állomások, hogy ott a szakrendelővel ellentétben névtelenül lehet megtenni.
A menstruáció megléte nyilván nem fertőz semmit, ha valaki egészséges, de ha beteg, akkor nagyon megemeli a kockázatát a fertőzésnek.
13/15 A kérdező kommentje:
10, igen ezt a hipochondert mondták már de el fogok menni a bőrgyógyászatra szerintem a saját megnyugvásom végett :)
2017. jan. 29. 21:22
14/15 anonim válasza:
Jól teszed, menj el :) És megnyugszol :)
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2017. jan. 29. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!