Hogyan legyek lázas holnapra, vagy legalábbis minél előbb?
Hasmenéshez lekvár+mustár vagy tej.
Nekem a kamu hasmenés már bevált de én a fejfájásra szoktam panaszkodni vagy összesítik magam hogy fáj a hasam. A kréta sem működik sajnos :( . A sós vizet még soha többé egyszerűen undorító :D . Szóval tettezsd magad ennyit tudsz tenni.
Hasmenést felesleges előidézni, senkinek az anyja nem fog belenézni a klotyóba, hogy tényleg odaf*sott e.
Lázat úgy a legegyszerűbb kamuzni, ha odateszed a lázmérőt a radiátorhoz, melegvíz alá, vagy a teába.
De minden szülő pontosan tudja, mikor kamuzik a gyerek, akárhogy köhögsz, akárhogy szenvedsz.
Az őszinteség célravezetőbb, de meg lehet érteni, ha nem akarnak csak úgy kiigazolni, pláne így téli szünet után.
Én megértem, hogy nem szereted a sulit, de az élet nem úgy működik, később sem úgy fog, hogy "kéne 2-3 nap szünet".
Amúgy, ha ilyeneket csinálsz, nem leszel azonnal beteg (bioszórákra be kéne járni, ha kiállsz a hidegbe, attól nem lázasodsz be...), de később még lehet bajod tőle. Kb. pont hétvégére leszel sz**ul, ha tovább csinálod a hülyeséget.
A hasmenést még talán ki fogom próbálni, csak az a baj, hogy nem tudok jól kamuzni :D Ezért akarok inkább enyhén beteg lenni, meg amúgy is, hazudni nem nagyon akarok senkinek.
Bejárok én bioszórákra, kár, hogy nem tudom az órákon, hogy most egy analfabéta beszél-e hozzám, vagy tanár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!