Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mára a fenekem és combom...

Mára a fenekem és combom nagyon elhízott.83 kg vagyok 163 cm. Mell:70cm derék:65 Csípő:78-81 cm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Segítségek! Hormonális,egyéb problémám nincs de nem eszek sokat.mit tegyek?

#elhízás #fenék #comb #összeér a comb
2017. jan. 19. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Testmozgas, nezd at mit eszel.... en a helyedben teljesen elhagynam a szenhidratot...(mi bikembol ugy tanultuk, legalabbis ez volt a prof fixa ideaja, hogy teljesen felesleges az ember eletebe a szenhidrat, mert a glikolizis utjan ugyis eloallitja a szervezet a maganak megfelelo mennyiseget es a tobbi csak megy tartalek tapanyagnak, egyebkent en ezzel nem ertek 100%-ban egyet) tehat keruld a cukrokat, edesitoszereket, kemenyitot tartalmazo eteleket, csak feherje dus tapanyagokat vigyel be-elso szamu energiaforrast ok fogjak ezesetben biztositani, szarul hangzik de csirke meg rizs tehat. En ugy gondolom-mondott barmit is a profom anno, hogy vmennyi szenhidrat egy napon azert kell, de a dieta alatt sztem csak max gyumolcscukor formajaban vidd be a szervezetedbe: egyel meg napi szinten 1-2 db banant. (A legnagyobb cukor tartalmu gyumi) remelem segithettem.
2017. jan. 19. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja es elsonek azzal kezdenem, hogy meginnek 3 napon at minden nap legalabb egy liter narancslevet, az jo rostos-szval hajt rendesen, legalabb kipucolja a beleket (es ezt heti szinten megcsinalnam)
2017. jan. 19. 20:34
 3/10 anonim válasza:
Nem tudom milyen centivel mersz, de ezek az adatok egyaltalan nem realisak ha Te 83 kg es 163 cm vagy. Jo forman gurulnod kene. Ugy neznel ki,mont egy gomb. DE. Az idealis noi meret 90 mell 60 cm derek es 90 cm csipo. En nekem szules elott 85 volt a mellem 56/58 cm a derek es 85 volt a csipom. hozza teszem 55-nel sose.voltam.tobb kilo.De en homokora alkat vagyok. Nem tudom,hogy neked milyen az alkatod. De az altalad leiraltak alapjan abszolut nem vagy kovernek mondhato. A 81 cm csipo az nagyon kicsi. a baratnomnek is annyi es o egy csontkollekcio. Sztem vagy a merlegedet dobs ki vagy a centit amivel mered magad. Egyebkent meg probald lerulni a nasit egy idore. 1-2 liter viz napi 1-2 ora torna (az elejen ugyis 10-15 perc fog menni egyszerre, de ez nem gond). Bele fogsz jonni. En is igy fogytam le. Es szedjel KROM-ot. A patikaban kerdezz utana, hogy milyen krom keszitmenyek vannak. A krom alapszukseglet amit a szervezet nem igazan termel vagy egyaltalan nem. Sokaig kell szedni,h erezd a javulast. De anyagcsere javito.
2017. jan. 25. 00:21
 4/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok ismét. A kérdésem az lenne,ha a mérleged 83 kilót mutat, akkor milyen centivel mérsz? Gondolom a hagyományossal. Annak két oldala van, az egyik oldalán sűrűn vannak a számok vagyis centiben. A másik oldala pedig inch. Ha inch-el mérted, akkor nem reálisak ezek az adatok, mert ami inchbe mondjuk 30, az centiméterben olyan 77 centiméter. És amit Te leírtál adatot, az kb egy 50-54 kilós körte alkatnak a méretei. Ugyanis a körte alkatnak kisebb a melle, kicsinek mondható a dereka és nagyobb a csípője. Ez nem egy 83 kilós nő méretei. Úgyhogy mérd újra, mert ha 83 kiló vagy,akkor kb. 100nak kéne lennie a mellnek, olyan 80-90 között a deréknak és szintén 100 körül kéne lennie a csípődnek. Na igen ez kövérnek mondható, ekkora magassághoz. A tanácsom a következő: 1 hónapban csak egyszer nasizz. Ehetsz tejbegrízt vagy palacsintát. De 2-3 darabnál nem többet! Váltsd ki a patikában azt a terméket, ami sok krómot tartalmaz. Egyensúlyba hozza az anyagcserédet és ha tornázol,könnyebben fogysz. Amit már az előző kommentben is leírtam. Igyál naponta 1-2 liter vizet. Hordozd magaddal a munkahelyre lakásba bárhova. És próbáld leerőszakolni. És menj el egy kivizsgálásra is, mert a cukor veszélye is fent áll, ahhoz meg lehet, hogy diéta lesz szükséges, nem mintha a fogyáshoz nem az kellene. Lehet ez miatt nem tudsz lefogyni. Sok ismerősöm van akinek kiderült, hogy a cukorbeteg és az miatt nem tudott lefogyni. De ismerek olyat is (elég sok mindenkit), aki kb 40 kiló vasággyal és cukorbeteg. Szóval nem biztos, hogy összefügg a kilóddal, de azért jó megnézetni. Az is lehet, hogy anyagcsere zavarod van. Ha magadhoz nem eszel sokat, akkor valószínűleg ez áll a dolog mögött. Ezért javaslom a krómot. MAjd írj, mi történt veled.
2017. jan. 25. 09:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Bocsi nem írtam oda hogy a csípőm szélessége 80-82 cm. Ha körbemérem teljesen akkor 120-125 cm...
2017. jan. 25. 14:43
 6/10 anonim válasza:
Ertem. Mi tortent, hogy ennyire elhanyagoltad magad? Bar ez lehet genetika is nem feltetlenul csak a kaja miatt van. A javaslatom ugyanaz, remeljuk javulni fog a helyzet. Sok sikert
2017. jan. 25. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos az elhizas sosem genetika, nyugodtan utana lehet nezni barmelyik genetikai szakkonyvben (Hat kerem szepen, az amerikaik 3/4-e hajlamos volna az elhizasra, nalunk europaiaknal meg hogy lehet, hogy ez a szam nem akkora, ha kerem szepen Ok tolunk vandoroltak oda?) Tudom, ezert menni fog a leertekeles, de sajnos igy van es nem szerettem volna senkit sem megbantani ezzel.

Megfelelo eletmoddal, napi testmozgassal meg lehet elozni az elhizast, plane fiatal korban.

Az mar egy masik kerdes, hogy ahogyan az ember oregszik ugy egyre inkabb hizasra hajlamos.(ez nemes egyszeruseggel azert van, mert nem ugy cserelodnek a sejtjeink, nem olyan gyorsak az anyagcsere folyamataink mint fiatalon.)

Egyebkent ami viszont mar genetikailag is OKOZHAT elhizast az a diabetesz, pajzsmirigy alulmukodes, stbstb. (Ezek egyebkent nem feltetlenul genetikai okok, van ugye az idoskori cukorbetegseg ill. Ha fiatal felnottkorban jelentkezik, az is a helytelen eletmodnak tudhato be, mint ahogyan a pajzsmirigy alulmukodes is.)

Ezeket erdemes lenne kivizsgaltatni, endokrinologushoz is elmenni, egyeb hormonzavarokbol is fakadhat a problema.

2017. jan. 26. 23:28
 8/10 A kérdező kommentje:
olyan fél éve kezdett nőni,semmi különös esemény nem történt akkor,csak duzzadni kezdett.ma is lemértem a körméretét és 123 cm volt.
2017. jan. 28. 15:33
 9/10 anonim válasza:
Értem sajnálom. Meg tudod oldani, kitartás. Írj majd, hogy haladsz.
2017. febr. 11. 11:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak írtam privit!ha látta válaszoljon!
2017. febr. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!