Lehetséges, hogy melanomám van?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta van egy nagy anyajegy a fejbőrömön, és mostanában néha fáj a fejem, akkor mindig odanyúlok, hogy ott fáj-e (persze nem kapargatom, épp hogy csak megérintem). Persze, nem nőtt meg nem vérzett soha, de nagyon félek attól, hogy rákos vagyok!
13/L
2017. jan. 16. 18:09
2/6 anonim válasza:
Ne legyél hipochonder. Ha aggódsz akkor menj el orvoshoz, hogy néha fáj a fejed.
3/6 A kérdező kommentje:
De most is sajog a fejem!
2017. jan. 16. 18:13
4/6 anonim válasza:
Nem lehet, a melanoma nem fáj, főleg nem fájhat a környezete, csak beképzeled magadnak.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lehet, hogy tényleg beképzelem magamnak. Amúgy a szüleim szerint is hipochonder vagyok...
2017. jan. 16. 18:24
6/6 Béla211 válasza:
Valószínű ,hogy nincsen semmi bajod.De azért évente érdemes eljárni anyajegy szűrésre bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!