Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek ha már közel egy...

Mit tegyek ha már közel egy hónapja fáj a torkom és az orvos se mond semmi hasznosat?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hónapja fáj a torkom, de a háziorvosom nem mond semmit, csak hogy egy kis nátha az egész.. Voltam már náthás de ez most nem olyan mint eddig, és egyre rosszabb lesz..

2017. jan. 13. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Menj el fül-orr-gégészetre, ott vesznek kenetet és ha gond van, kapsz gyógyszert.

Nekem sem akart elmúlni a "nátha", végül antibiotikumot kellett szednem és akkor pár nap múlva jól is lettem.

2017. jan. 13. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanez. Írtam is ki ide egy kérdést. December eleje óta fáj és beteg vagyok. Közben beütött kétszer a hasmenéses vírus is, én azért nem akarok antibiotikumot szedni. Vitaminok, szopogató tabletták, gyógyteák stb. egyáltalán nem használ.

Legalább nemcsak én vagyok így.

2017. jan. 13. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:

2: pedig nem árt néha az antibiotikum.

Én sem jókedvemben szedtem. De már volt szövődménye, egy szép kis gyulladás. Ezért nem múlt el magától, mint egy sima "megfázás".

2017. jan. 13. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Orr-fül-gégészetre menjetek ha ilyen tartósan fáj, beutaló nem kell.
2017. jan. 13. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:
A háziorvos nem tudja alaposan megnézni a torkot,ha hosszabb ideje fáj,gyulladt,a gégészetre kell menni,az a szakorvos.Ott vesznek torokváladékot,megtükrözik a gégét,garatot.Mutass képet a torkodról,érdekelne neked milyen,mert nekem is állandóan gond van a torkommal,most is járok torok ecsetelésre.Nekem ősztől tavaszig be van gyulladva.Ha érdekel megmutatom,nekem milyen.
2017. jan. 14. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!