Mit tegyek ha már közel egy hónapja fáj a torkom és az orvos se mond semmi hasznosat?
Figyelt kérdés
Már több mint egy hónapja fáj a torkom, de a háziorvosom nem mond semmit, csak hogy egy kis nátha az egész.. Voltam már náthás de ez most nem olyan mint eddig, és egyre rosszabb lesz..2017. jan. 13. 09:19
1/5 anonim válasza:
Menj el fül-orr-gégészetre, ott vesznek kenetet és ha gond van, kapsz gyógyszert.
Nekem sem akart elmúlni a "nátha", végül antibiotikumot kellett szednem és akkor pár nap múlva jól is lettem.
2/5 anonim válasza:
Ugyanez. Írtam is ki ide egy kérdést. December eleje óta fáj és beteg vagyok. Közben beütött kétszer a hasmenéses vírus is, én azért nem akarok antibiotikumot szedni. Vitaminok, szopogató tabletták, gyógyteák stb. egyáltalán nem használ.
Legalább nemcsak én vagyok így.
3/5 anonim válasza:
2: pedig nem árt néha az antibiotikum.
Én sem jókedvemben szedtem. De már volt szövődménye, egy szép kis gyulladás. Ezért nem múlt el magától, mint egy sima "megfázás".
4/5 anonim válasza:
Orr-fül-gégészetre menjetek ha ilyen tartósan fáj, beutaló nem kell.
5/5 anonim válasza:
A háziorvos nem tudja alaposan megnézni a torkot,ha hosszabb ideje fáj,gyulladt,a gégészetre kell menni,az a szakorvos.Ott vesznek torokváladékot,megtükrözik a gégét,garatot.Mutass képet a torkodról,érdekelne neked milyen,mert nekem is állandóan gond van a torkommal,most is járok torok ecsetelésre.Nekem ősztől tavaszig be van gyulladva.Ha érdekel megmutatom,nekem milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!