Akik MÁJ, illetve VESEPROBLÉMÁVAL küzdenek, ha vannak, mik a tünetek?
És hogyan kezelitek?
Válaszotokat előre is köszönöm! :-)
Rendben. 17 éves fiú vagyok.
Picit több, mint 2 éve zúg a fülem (mindkettő), a sötétben pár perc után világító úszó dolgokat látok, illetve folyton ment a hasam, és fáradt voltam.
A fül-orr gégész akinél voltam felvetette a lisztérzékenységet, ezért elkeudtem egy glutén és laktózmentes diétát. A fáraddtság, és a hasmenés elmúlt.
Voltam agyi MRI-n 2x, kontrasztanyagot is kaptam, hála az égnek semmit nem találtak. Voltam neurológusnál, ott is minden negatív.
Ezért kérdeztem, hogy mik lehetnek a tünetek, mert már nem sok minden maradt.
2 dolgot vettem észre: az utóbbi 3-4 évben sok kicsi anyajegy jött a bőrömön, illetve ha egyszerre nagy mennyiségű alkoholt fogyasztok, akkor észrevehetően felerősödik a csengés(nem szoktam gyakran inni).
2x MR?? Van pénzed, vagy rendes orvosod.
Az alkoholt mindenki másképp dolgozza fel. Lehet nincs is összefüggés a dolgok közt, csak szimplán hipochonder vagy.
Jó okkal feltételezem ezt, mert ilyen komoly vizsgálatokat, nem igen végeznek, ha csak meg nem kentél valakit.
Próbálj meg nem foglalkozni a dologgal, hátha változás áll be.
Ja és elnézésedet kérem, hogy nem a kérdésedre adok választ, bár az egyszerűbb lenne. De én nem olyan vagyok. :)
Nem mondta egy orvosod sem, hogy talán hipochonder vagy? Vagy féltek kimondani??? :D
Rendes orvosom van (MRI-re azért küldtek, mert akkoroban többet fájt a fejem, meg 2x kiesett a látóterem egy nagy része - gondolom az ereket nézték, meg hogy nincs e ott valami, meg nem kentem senkit, rendes az orvosom. :-)
Akár hiszed, akár nem, a hipochondrián én is gondolkodtam.. okozhat ilyen tüneteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!