Menjek sürgősségire?
Pénteken 40fokos lázam volt este. Reggelre kicsit jobban lette, de most megint megy fel a lázam.
Most még csak 38. 1órája vettem be gyógyszert, nem vitte lejjebb egyáltalán. Nem szégyen ilyennek, ilyenkor zaklatni az orvosokat? Várjak hétfőig?
más panaszod nincsen? lehet érdemes lenne felhivni a 112-t és elmondod mivan, szerintem adnak tanácsot.
40 fokos lázzal ne mászkálj ebben a rohadt hidegben.
Most kaptam a postámba:
Köhögés elleni szirup.
150g cukor
0,5 l sör
A cukrot is lángon felengedjük, amíg nem kezd karamelizálódni. Ekkor levisszük a tűzről, beleöntjü a sört. Most visszatesszük a tűzre és alaposan keverjük, hogy az anyagok jól elkeveredjenek. Utána lassú tűzön még főzzük 15-20 percig, amíg a szirup nem lesz méz állapotú. Aztán egy üvegedényben tároljuk.
Fogyasztása: felnőttek naponta 1 EK, gyermekek 1 TK.
A hatás gyorsan bekövetkezik és az eredmény minden bizonnyal meglepő lesz.
A betegségedre hagyma a gyors megoldás. A neten nagyon sok receptet találsz. Pl. 1 hagyma, 1 citrom, 2EK méz, 4 dl víz.
Víz felforr, bele szeletelt hagyma, kis lángon 15 percig főz. Utána leszűr, langyosra lehűt, bele a méz és a citrom leve. Naponta 3x1 EK fogyaszt a gyógyulásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!