Valami "gát" van a jobb orrnyílásomban. Mi lehet az? Mik a teendők, esetleg gyógymód?
Nem lehet hogy orrpolipod van?
Menj el és nézesd meg orvossal, főleg ha egyre nagyobb!
Szinechia(összenövés) és megduzzadt orrkagyló. Nekem fess-műtétek után(orrpolipműtét) után minden alkalommal összenő a septum(orrsövény) és az orrkagyló. Rádiófrekvenciával már lekicsinyítették az orrkagylóimat, de az azt követő műtéteimnél is összeforrt. Kemény porcos-csontos keménységűvé. Paraffinolajos pálcával szokták oldani a kórházban. Én mometazon-furoátos(szteroidkrémes) pálcával edzem. Mindig ki akarom tépni. Az orrspray orr része is odaér, és akk ropog, töredezik, vérzik.
Sztem nálam az volt a baj, hogy mivel vérzékeny vagyok, és lassabban gyógyulok, az első kontrollon még a pörköktől nem látni semmit, a köv. kontrollon meg már késő, mert összeforrt. Mindig elrontották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!