Szilveszterkor voltam eggyutt egy lannyal es nem hasznaltunk ovszert 2 nap mulva hamlott es viszketett a makkom mi lehet ez?
Aha. Hát kéne egy diagnózis, hogy mégis milyen fertőzésed van. Ezt csak úgy hasraütés alapján írták fel?
Írtam egy std-oldalt, még át kell írni, mert akivel elolvastattam, azt mondta, túl bonyolultan fogalmazok, de azért valamire csak jó lesz addig is: stdinfo.hupont.hu .
:)
Érdemes venni egy Ph-tesztet vizes oldatokhoz, a lány megméri vele a hüvelyváladékét, abból azonnal lehet tudni, hogy bakteriális vagy gombás a fertőzés. Ki lehet keresni azt is a netről, fiúknak mi az egészséges PH, na meg mi az, aminek a PH-ját nekik lehet mérni fertőzés esetén, én ezt nem tudom sajnos.
De szokott csinálni urológus mindenféle gyorsteszteket, juteszembe. Nem az alapján írták fel neked a kúrát?
Telefonálj be és kérdezz rá!
5: Sajnos a tapasztalat nem ezt mutatja!
Ránézésre tippelve írnak fel mindenfélét, ami sokszor csak ront az állapoton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!