Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy lehetne nemi betegség?

Hogy lehetne nemi betegség?

Figyelt kérdés

A párommal mivel fogamzásgátlot szed ovszer nélkül szeretkeztünk. Rá pár napra égö érzésem volt és ez elég sokáig fennállt kb másfél hétig. Ezt követöen elmentem az orvoshoz ahol különbözö nemi betegségeket vizsgálnak most nálunk.

Az érdekes az egészben hogy se a párom se én nem mentünk félre. Korábbi kapcsolat 1 volt ahol szintén fellépett a tünet. De hogy lehetséges nemi betegséget elkapni ugy hogy nem történt elhajlás se most se korábban?

Bárki hasonlo cipöben?

Orvosnál voltunk de nem vesznek komolyan pedig tünetek vannak...

22/f

2017. jan. 6. 20:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Érthetetlen, hogyha nem szexuális jellegü a dolog akkor hogy lehet mindenkinél ilyen gyors tünet...
2017. jan. 6. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Én elég kicsapongó életet éltem, de a partnereimnek soha nem volt semmi baja. Én viszont kenegettem canesztennel, évekig meg volt ez a problémám. Aztán egyszer a fitymám külső felülete elkezdett repedezni. Az exemmel kezdődött pedig mindketten szüzek voltunk. Abban az időben még nem lehetett ilyennel orvoshoz menni (vidéken). 40 elmúltam mikor orvoshoz fordultam, de Ő csak tátogott mert ilyent még soha nem hallott. Írt rá pimafucort kenőcsöt ami után vörös, vérágas lett a fitymám, és már úgy meg volt duzzadva, hogy elélvezéskor kivérzett. Akkor vagy három hónapig nyugtatóztam magam, hogy ne kelljen prütykölni. Szerencsére a legújabb társam megértette, és Ő sem nyúzott. Aztán elkezdtem síma vazelinnel kenegetni, és megszünt az égő fájdalom. Többé már nem száradt ki a fityma hámrétege.
2017. jan. 6. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!