Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy lehetne nemi betegség?

Hogy lehetne nemi betegség?

Figyelt kérdés

A párommal mivel fogamzásgátlot szed ovszer nélkül szeretkeztünk. Rá pár napra égö érzésem volt és ez elég sokáig fennállt kb másfél hétig. Ezt követöen elmentem az orvoshoz ahol különbözö nemi betegségeket vizsgálnak most nálunk.

Az érdekes az egészben hogy se a párom se én nem mentünk félre. Korábbi kapcsolat 1 volt ahol szintén fellépett a tünet. De hogy lehetséges nemi betegséget elkapni ugy hogy nem történt elhajlás se most se korábban?

Bárki hasonlo cipöben?

Orvosnál voltunk de nem vesznek komolyan pedig tünetek vannak...

22/f

2017. jan. 6. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen tünetet inkább STD betegségek okoznak. A klaszzikus nemibetegségek (kankó,syphillis,HIV) más tünetekkel (is) járnak. STD betegség viszont lappanghat a szervezetben.
2017. jan. 6. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
el lehet kapni akár nyilvános wc-n is munkahelyen iskolában stb. Lehet konkrétan lappangott benned csak most a hidegebb idő miatt legyengült a szervezeted és kijött.
2017. jan. 6. 20:15
 3/12 A kérdező kommentje:
De nem értem. Az STD nevébe is benne van hogy szexuális uton terjed. De ha nem fertözött emberrel csinálod hogy alakul ki? Létezik ilyen hogy wc-n kapod el?
2017. jan. 6. 20:18
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

Nehogy higgy az elsonek. Butasagot irt. STD -> Sexual Transmitted Diseases azaz szexualis uton terjedo betegseg. Ebbe termeszetesen beletartozik a kankó, szifilisz, HIV is.

Nem voltak piros pottyok a makkon? Feher folyas az asszonynak? Ha igen a valasz akkor gombas fertozesetek van. Canestennel lehet tuneteket csokkenteni es gyorsaitani a gyogyulast. Ez gyakori es nem kell hozza elhajlas sem.

2017. jan. 6. 20:18
 5/12 A kérdező kommentje:

Az érdekessége a dolognak hogy a párom felhivta a volt barátját hogy nem-e lehet töle. Elviekben ök voltak az elsök egymásnak. És náluk is az elsö alkalom után volt felfázás szerü tünet. Velem is ez történt. És a srác és uj barátnöjével is.

De kérdem én hogy lehet ez ha tényleg nem ment félre senki?

2017. jan. 6. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:

"Ne higgy az elsőnek."

Az első 16 évig bőr-,nemibeteggondozóban volt gondozónő!!! Tudom mit beszélek. A kankó,syphilis,HIV nem STD betegség és nem lehet őket WC-n elkapni! Egyébként pedig akár csak egy szexuális aktussal is lehet fetőrződni,nem kell ahhoz váltogatni a partnereket.

2017. jan. 6. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:

a kettes vagyok és igenis igaza van az elsőnek én konkrétan a gombás betegségekre gondoltam az akár wc-n is elkapható

ja és csak a százalékunk egyezik a másik válaszadóval.

2017. jan. 6. 20:29
 8/12 A kérdező kommentje:

Világos hogy lehet. Csak értitek a helyzetet. Van egy pár ök az elsök egymásnak és van ez a probléma, fel sem merült bennük hogy ez gáz.

Most pedig én nálam ütött ki ez a dolog, elviekben ugy hogy nem lehet nemi betegség. Mégis azt vizsgáljuk...

2017. jan. 6. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Olyan értelemben STD betegség,hogy szexuális úton terjednek,de ezek neve " Nemibetegség". Míg pl. a chlamydia,ureaplasma,mycoplasma,nem tartozik a nemibetegségek közés,hanem STD betegség.
2017. jan. 6. 20:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Pedig valamikor,valaki fertőződött.
2017. jan. 6. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!