Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » (képpel) Sos! Miért van itt...

I$TV@N kérdése:

(képpel) Sos! Miért van itt felpuffadva?

Figyelt kérdés

Mindkét kezem ujjain, már egy hete. Veseelégtelenség? Vagy a hideg miatt? Veletek mar volt ilyen? Koszi. Am belgyogyász nem tudta megmondani. Azt mondta elkuld majd laborvizsgálatokra. Sos

[link]

2017. jan. 6. 10:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gondolom, már elmúlt a puffadás. A leírtak alapján az általános testi problémák sokasága és főként a vese és a szív lehetett az oka, ha kontakt, helyi irritáció nem volt. Az én puffadásaimra - boka- igen jó hatású a pulzáló mágnesteres matrac, helrehozza a sejtek anyagcseréjét, működését. Csak egésztestes kezelést javaslok, mert a P1 programmal végzett lokálisak amit egyik helyen eltávolítanak, lerakják a nem kezelt testrészen.

Csak úgy kérdem: a kéz tartós fej felé emelése nem hozta le a puffadást? Ha nem, akkor nem folyadék van a hátterben, hanem helyi irritáció, gyulladás.

2017. ápr. 30. 13:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Hello. Még nem tünt el. A szivem rendben. 5 hónapja ez van.
2017. máj. 7. 09:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Megnéztem a fotót és összevetettem a saját kezemmel. Nem láttam, mért lenne a kezed felpuffadva. Ha változást érzel a korábbiakhoz képest, arra kell visszaemlékezni, mi lehetett az oka. Én pl. Ma reggel mindenhol puffadást éreztem, mert előző nap nem feküdtem eleget. Alvás közben tud a vese kiválasztani.
2017. máj. 8. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!