Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » (képpel) Sos! Miért van itt...

I$TV@N kérdése:

(képpel) Sos! Miért van itt felpuffadva?

Figyelt kérdés

Mindkét kezem ujjain, már egy hete. Veseelégtelenség? Vagy a hideg miatt? Veletek mar volt ilyen? Koszi. Am belgyogyász nem tudta megmondani. Azt mondta elkuld majd laborvizsgálatokra. Sos

[link]

2017. jan. 6. 10:37
1 2
 1/13 anonim válasza:

Lehet hogy allergiás vagy valamilyen mosószerre.

Az én nagynénémnek is felpuffadt a keze de rájöttek hogy ez csak allergia.

2017. jan. 6. 10:47
 2/13 anonim válasza:
Ugyan ilyen volt a keze
2017. jan. 6. 10:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Node hogy hogy csak egy hete vagyok alergiás, ugyanaz a mosopor. Meg szedtem most antibiotikumot, de azelőtt pár nappal is előjött, hogy elkezdtam volna. Volt kétszer hogy véreset pisiltam, orvosnőm azt mondta hogy homok került a vizeletbe...van ez igy, amikor felfázik a vese... De mi a szar ez a kezemen? :( A családorvoshoz nem mentem vissza, belgyógyász ismerősömnél voltam, ő küld majd vizsgálatokra azt mondta, pár nappal az antibiotikum kiszedése után. ÉRdekes. Aggaszt. Kissé hipohonder vagyok.
2017. jan. 6. 10:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Anyukámnak a szervezetébe lévő gyulladástól puffadt.
2017. jan. 6. 11:20
 5/13 Pista1979 ***** válasza:
Esetleg izűleti probléma...más tűnetek nincsenek,pldul nagylábuj fájdalom,könyökben piros fájdalmas bőrpir,fűl mögötti fájdalmas pici gócok?
2017. jan. 8. 16:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Kijött pikkelysömör vagy 4 honpja rajtam. Kicsit szurkál a tüdőmben. Bal oldalt.
2017. jan. 8. 18:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Tüdőmmel minden ok, muatatta a röntgen.
2017. jan. 16. 20:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem válts orvost, mert nem lehet nagy ász , ha véres vizeletet ezzel magyarázza. Kezedből ítélve 50 év alatt vagy, ha lenne is veseköved/homokod , fájna a vizelés , nem gyengén. A puffadás (vese miatt) általában a lábakon szokott mutatkozni (boka, lábujjak, lábfejek). Ha fáj valamid szerintem menj be az ügyeletre, ott egyből vért vesznek , és megnézik az értékeidet.

Ha ropogtatod az ujjaidat attól is bepuffadhat, hideg miatt is, allergiától is (étel, gyógyszer, szintetikus anyagok).

Ne görcsölj ha nincsenek fájdalmaid és székelési/vizelési szokásaid is ugyan olyanok mint eddig.

2017. márc. 25. 15:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászolást, 29 vagyok
2017. márc. 25. 19:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Igazán szívesen. :)
2017. márc. 25. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!