(képpel) Sos! Miért van itt felpuffadva?
Mindkét kezem ujjain, már egy hete. Veseelégtelenség? Vagy a hideg miatt? Veletek mar volt ilyen? Koszi. Am belgyogyász nem tudta megmondani. Azt mondta elkuld majd laborvizsgálatokra. Sos
Lehet hogy allergiás vagy valamilyen mosószerre.
Az én nagynénémnek is felpuffadt a keze de rájöttek hogy ez csak allergia.
Szerintem válts orvost, mert nem lehet nagy ász , ha véres vizeletet ezzel magyarázza. Kezedből ítélve 50 év alatt vagy, ha lenne is veseköved/homokod , fájna a vizelés , nem gyengén. A puffadás (vese miatt) általában a lábakon szokott mutatkozni (boka, lábujjak, lábfejek). Ha fáj valamid szerintem menj be az ügyeletre, ott egyből vért vesznek , és megnézik az értékeidet.
Ha ropogtatod az ujjaidat attól is bepuffadhat, hideg miatt is, allergiától is (étel, gyógyszer, szintetikus anyagok).
Ne görcsölj ha nincsenek fájdalmaid és székelési/vizelési szokásaid is ugyan olyanok mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!