Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valaki kigyógyult a daganatbol?

Valaki kigyógyult a daganatbol?

Figyelt kérdés
Édesapám daganatos (májdaganat) kapja a kemoterápiát,de most áttették a múltkor egy picit erősebbre ma találkoztam vele és nagyon megviseltnek tűnik mivel ő messze él nem tudok vele sokat lenni csak az ismerőseim mondják hogy nem élte senki túl de olvastam hogy valaki túl elte.. van itt olyan aki túlélte ?? Nem azt mondom hogy muljon el azonnal róla hanem hogy tűrhető legyen ez a betegség pedig soha életében nem ivott meg semmi ilyesmi csak vastagbél daganatrol terjedt át amit megállították csak most szenved még fiatal 38 éves! Valaki mondjon már valami biztatot legyszi
2016. dec. 26. 18:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elhunyt a nagyapám es nem engedték meg hogy elmenjen a temetésre mert nem jöhetett haza Olaszországban volt ez hosszú hogy miért de nem jöhetett haza megnézni az édesapját mikor lebetegedett pedig ő jött volna! Az a szerencse hogy van neki párkapcsolata és a barátnője tartja ilyen jó erőben persze vannak napok amikor rosszul érzi magát kimsem mozdul a házból ne hogy elkapjon valamit es az orvosai is jók! Igen látszik rajta hogy beteg de tartja magát ez egy kivételes nap volt hogy eljött karácsonykor igazság szerint nem evett csak egy db húst szinte semmit sajnos 2 év benne van ebben a dologban de a múltkor még nem volt ennyire rossz kinézete most sajnos nem olyan majdnem elsirtamm magam de az neki sem lenne jo csak amikor nem volna haza átöleltemm és nem engedtem el nagyon szeretem
2016. dec. 26. 20:50
 12/13 anonim ***** válasza:
11.: Kemo nélkül, már 1,5 éve nem lenne itt, így még van időtök, használjátok ki!
2016. dec. 26. 21:26
 13/13 Bodnár Pál válasza:
Hallottál már a VIDATOX nevű immunerősítőről. Kimondottan rákos betegeknek készítik, nagy hatásfokkal. Neten rajta van.
2017. jan. 7. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!