Van itt aki sikeresen kigyógyult a reflux ból?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 21:32
1/2 Nyuszki válasza:
Nem állítom,hogy kigyógyultam,de nekem a szénhidrátcsökkentett diéta,mint életmódváltás drasztikus változást hozott. Leálltam az állandó pékárú zabálással,csak nagy ritkán eszem fehér rizst,tésztát, kenyérről leálltam. Egyszer,egyszer szénhidrát csökkentett pékáru jöhet.Először 3 hónapig 160 grammnyi szénhidrátot vittem be napi 5 étkezéssel(én mondjuk pufi is voltam). Jó minőségű felvágott,hús, abonett, puffasztott rizs,túró,natúr joghurt mehet rengeteg,így sose éreztem,hogy éhes lennék/hiányozna valami. Azóta ráálltam a 200 grammra. Lekopogom szinte elvétve érzem már a kínzó fájdalmat, és ha a törzsemet megemelem éjszaka,akkor nincs visszafolyás se.
2/2 Luighi válasza:
Próbáld meg az intenzívebb sózást húsételeknél. Valamint fogyassz több savasat (igen nem elírás!) savanyú uborka, citromlé, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!