Anyukám romlott kaját adott ebédre. Hogy gyógyuljak meg gyorsan?
A héten gyógyultam ki a hasmenéses és hányásos vírusból, erre most ebédre romlott volt a csirke. Nagyon fáj a hasam, eddig csak egyszer volt hasmenésem s szédülök.
Nekik is van bajuk, de tagadja, hogy attól lenne.
Igyál normaflore-t vagy ha az nincs otthon, akkor valami probiotikumot.
Illetve vegyél be egy széntablettát, de ha szükség van rá, akkor többet is.
Kár, hogy nem vettem észre korábban ezt a kérdést! Nagyon okosak vagytok, válaszolók! Ha szédül, akkor ez egy rohadt jó jel, ugyanis létezik (romlott húsban!!!) egy ún. botulotoxín baktérium, ami botulizmushoz vezet, ez pedig egy olyan ételmérgezés, aminek a következménye idegrendszeri panaszokat vált ki (fejfájás, szédülés, emlékezetkiesés), majd bekövetkezik a halál.
Még anno a kémia tanárnőm mesélte biokémián, hogy egy ismerőse egy kertipartiban megette a romlott húst, éjjelre pedig már a nevét sem tudta, másnap reggelre meghalt.
Kérdező, mindenképp felkeresnék egy orvost másnap, célszerű lett volna hányni, ám a folyadék fogyasztása is jó ötlet. Jelezz, hogyan érzed magad. Remélem, mázlid volt.
Azóta fáj a hasam, de semmi nem jön ki belőle és fel vagyok puffadva. Lehet megint valami vírus, mert a nagynénemnekmis hasmenése van azóta.
Nagyon jó, higy nem tudok kikeveredni ebből a betegségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!