Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges, hogy megúsztam és...

Lehetséges, hogy megúsztam és már nem fig kijönni rajtam?

Figyelt kérdés
Voltunk vendégsêgben, ahol voltak kisgyerekek, 1 és 5 évesek. Mindketten hányás-hasmenéssel küzdöttek. Nem mentem a közelükbe sem igazán, a lakás fertőtlenítve volt, és csak nagyjából 2-3 órát voltunk ott. Ez tegnap délután, késődélután volt. Én nem érzem, hogy lenne bármi, így több mint 24 óra elteltével sem. Egyébként gyerekként kaptam el ilyet utoljára, kb 10 éve. Lehetséges, hogy megúsztam? :)
2016. dec. 25. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
elvileg 24-48ora alatt jon ki, nagyon szoritok erte hogy megusztad!!:) nagyon felek ettol a betegsegtol, johet laz torokfajas mandulagyulladas felfazas akarmi csak ne ez a hanyasos hasmenes..szoritok erted remelem nem kaptad el!!
2016. dec. 26. 00:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyos vagy! Még mindig semmi nincsen, 36 óra már letelt, szóval remélem továbbra sem lesz baj. :D
2016. dec. 26. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Barátom lett ma pont ilyen beteg, most én is azért imádkozok hogy talán nem kaptam el...így is két hete nem akar lekopni rólam a köhögés nem lenne jó szilveszterkor ezzel itthon küzdeni :(
2016. dec. 27. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Eltelt 4 nap, rajtam semmi nem jött ki! Szurkolok, hogy megúszd! Fertőtlenítsd a lakást, az ablakot nyisd ki sokat, szellőztess! És annyira a muszájnál többet ne érintkezzetek! Párodnak pedig jobbulást :)
2016. dec. 28. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!