Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért nem tud kijönni rajtam...

Miért nem tud kijönni rajtam a himlő?

Figyelt kérdés
a tesóm 8 éves és kecskehimlős volt, én pedig tőle kaptam el és 14 éves vagyok. Még csütörtök este kijött rajtam kb. 5 hólyag és utána semmi. 26-án felvételim lesz gimnáziumba és szombat reggel is ugyanannyi volt rajtam, semmi uj nem jött ki. Azt mondta nagymamám, hogyha nem jött ki semmi akkor az nem himlő. Igy hát elmentünk konzultációra és délig tök jól éreztem magam, de utána kicist köhögtem és mindenfelé viszketőztem. Tegnap este nagyon rosszul voltam, álmos voltam és lázas voltam,(még péntek este ittam forralt bort és attól sem jött ki semmi). Ma reggel pedig elmentem wc-be és összeestem, már csak arra emlékeztem, hogy édesanyám jön értem és visz befelé az ágyba. Most őszintén mi lehet a bajom? Ez most a himlőtől van? am a tesómon másnap reggelre kijött minden és ő már majdnem meggyógyult. Az oltogatók kerüljenek. Köszönöm.

2014. ápr. 6. 09:35
 1/1 A kérdező kommentje:
nem kecske hanem bárányhimlő. bocsánat
2014. ápr. 6. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!