Segitseg! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Mar szinte egy hete kiutott rajtam egy csomo piros potty ,fokent a hasamon ,a mellem alatt a vallamon es a nyakam korul..A surgossegin aztmondtak hogy himlo! ..A csaaladorvosom aztmondta az nem lehet mert nem volt lazam ..szerinte ez valami allergia (eloszor mi is ezthittuk..uj ruhakra gondoltam ..de azokat nem hordtam 2 napig..akkor probaltam ki egy uj spret de azt se hasznaltam azutan hogy hatha elmulik..de semmi) A csaladorvos elkuldott a korhazba, borgyogyaszatra ,..nem volt ott a doktorno igy az aszisztense felakart irni egy kesobbi datumra de miutan megmutattam a hasamat egybol aztmon dta h ez nem varhat..igy elkuldott egy maganrendelobe..ahova ma fogok elmenni .Szerinetetek mi lehet himlo vagy allergia?vagy esetleg mas?
15/L
2013. okt. 23. 11:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem várd meg a ma délutánt. Így látatlanban még egy orvos sem tudja megmondani, mi a bajod.
2/2 anonim válasza:
Kár itt interneten látatlanban találgatni. Majd kiderül az orvosnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!