Hogy ne legyek soha beteg többet?
Már második hete szenvedek egy influenzaszerű betegséggel, fe nem igazán akar elmúlni. Hőemelkedés, totokfájás, rossz közérzet, hasmenés.
Anya hozza haza mindig a betegségeket, utána meg rám mérges, hogy megint beteg vagyok. Sajnos eléggé beteges vagyok amúgy is, de miőta oviban dolgozik sokkal többet vagyunk betegek.
C vitamint eddig is szedtem.
Ez valami makacs vírus, mert 2 hete megy a hasam is és nagyon megvisel, legszívesebben csak feküdnék.
Vettem most Supradynt, hátha használ a későbbiekben.
2 éve is pont hasonló vírussal szenvedtem, mert rengeteget hiányoztam miatta. Nem tudom, hogy kehetne kigyógyulni belőle rendesen.
A táplálkozásban arra kell odafigyelni, hogy a táplálék az csak is szerves eredetű! Tehát ne a bevásárlóközpontok polcairól táplálkozz.
A táplálékot mindig alaposan meg kell rágni, hogy az rendesen emészthető legyen!
Aztán figyelj oda a légzésedre is. A lényeg, hogy le kell lassítani a levegővételt, hogy egy percbe csak 3-4 lélegzetvételférjen bele. Ezt úgy lehet elérni, hogy minden nap azonos időben légzőgyakorlatokat végzel 40 percig, amíg a szervezeted rá nem jön, hogy ez jó neki, és ezután már automatikusan így fog levegőt venni mikor csak teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!