Hogyan legyek gyorsan beteg? SOS
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne.Lazasnak kene lennek vagy hanynom kellene.Sos vizet es sos kavet egyszeruen nem tudom meginni.Valami tipp?2016. nov. 7. 18:28
1/9 anonim válasza:
Izzadj le, melegedj ki, es setalj a hidegben. Napokra lebetegit, de a tananyagot attol majd be kell potolnod.
2/9 anonim válasza:
Feküdj le védekezés nélkül egy HIV pozitívval.
3/9 A kérdező kommentje:
mennyi ideig setaljak kint?
2016. nov. 7. 18:35
4/9 anonim válasza:
Öklendezel kicsit a fürdőbe és mellé pohárból öntesz vizet a wc-be->hányás
A lázmérőt meg ráteszed a lámpára/radiátorra/meleg vízbe /teába
5/9 anonim válasza:
Te kis buta :) menj szépen iskolába, mert sok bepótolnivaló lesz. Hidd el én sokszor inkább lennék suliban, minthogy sorra vegyem be a gyógyszereket, feküdjek egész nap és küzködjek a betegséggel. Ne akarj beteg lenni. Komolyan. Ha jó az orvosod, észreveszi, hogy színlelsz.
6/9 A kérdező kommentje:
Engem csak az erdekelne hogy legyek beteg
2016. nov. 7. 19:19
7/9 anonim válasza:
Mondom. Edzel, izzadj ki, legyen piros az arcod, legyel rendesen felhevulve, es setalj kint, mondjuk fel orat. Tuti recept.
8/9 anonim válasza:
Igyál sütő olajat, 10-20 perc, és a wc-n fogsz trónolni.(tapasztalat.)
9/9 anonim válasza:
Ha a fosas is megfelel, akkor egy uveg ricinus olaj vagy jo sok nyirfacukor barmiben elkeverve. Ezek brutalisan meghajtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!