Hogyan legyek szuper gyorsan beteg?
Kozepsulis vagyok 12.-es es hidd el csak rosszabb ha meg ket napot rahuzol a hetvegere mert teljesen elszoksz a koran kelestol. ( igen 2 nap alatt)
Fekudj le koran akar 8 orakor. Reggel egyel valami porgos kajat ami energiat ad. ( kave semmire se jo:)))
Mosd meg az arcod hideg vizben az nekem nagyon jol szokott esni reggel.
Fáradtság ellen: a sport jó, de csak rendszeresen van eredménye, igyál magnéziumos pezsgőtablettát, egyél rendszeresen, de a kávét és a cukros ételeket hanyagold.
"Gyors betegség": ha pihenné szeretnél, akkor ne legyél beteg, csak kamuzd, hogy az vagy, erre tökéletes a fejfájás+hányinger, az orvos is ad rá igazolást.
De nekem ha rendesen kivagyok pihenve könnyen megy a felkelés és ha 2 napot kapnék nagyon ki lennék pihenve csak léci adjatok tippekwt hogyan legyek beteg.
Köszönöm:D
1. Vagyok
Hs mindenkep logni akarsz akkor csak kamuzd a betegseget.
Jajj de faj a fejem ez az amaz. Kis krakogas. Kerjel anyudtol egy fajdalom csillapitot. Stb...
De nem veszik be.
Valami jó kéne csak ne mérgező legyen.
45? Az kicsit erdekes lenne:)
Na elmentel suliba kerdezo?
El de anyummal megbeszéltem és pénteken itthol maradhatok.:D
De ez jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!