MrMrs kérdése:
Hogy lehetnék GYORSAN beteg?
Figyelt kérdés
Nincs itthon se kréta,se kávé. Ha vizes pólóba vagyok kint mennyi az esélye a tüdőgyulladásnak?
Nem kérek a leszólásból,de tényleg...
2014. nov. 20. 09:14
1/16 anonim válasza:
Idióta. :D
Amúgy csinálj 4-5 teafilteres "teát" (persze tea nélkül), és kapni fogsz egy jó kis mérgezést, mert a filter tele van méreggel.
2/16 anonim válasza:
Nem tudom miért akarsz beteg lenni, de inkább hivatkozz fülfájásra, vagy fejfájásra, mint hogy tényleg összeszedj vmit! És ezeket még ellenőrizni sem tudja senki!
3/16 A kérdező kommentje:
Azigenxd csináljak teát tea nélkül ><
Nekem mégis csak a tüdőgyulladás a szimpi. Nagyon fáj? Mit csináljak hogy tüdőgyuszim legyen?:D
2014. nov. 20. 09:48
4/16 anonim válasza:
Tüdőgyulladás? Látszik még sose volt tüdőgyulladásod, akkor nem akarnál olyan beteg lenni... idióta
5/16 anonim válasza:
Nem kell neked tüdőgyulladás a gyengeelméjűség már megvan! Bocs de nem vagy normális!
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
Esetleg valami tipp?
2014. nov. 20. 09:55
7/16 anonim válasza:
nagyon hye vagy, kisgyerek. a betegség az nem játék.
8/16 anonim válasza:
Kérj meg valakit, aki beteg, hogy köhögjön rád.
9/16 anonim válasza:
Menj ki az udvarra vagy az erkélyre félmeztelenül.
10/16 anonim válasza:
Odaadom a vesekövemet, ha szeretnéd. De készülj fel, hogy a fájdalomcsillapító sem fog hatni. Örülj, hogy nem vagy beteg valaki próbál meg gyógyulni és nem szándékosan beteg lenni. Azért, mert dolgozatot írsz és nem akarsz iskolába menni...Kívánok neked egy halálos betegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!