Ejjeli baglyoknak! Hogyan lehetnek holnap reggelre beteg? Nagyon fontos!
Dolgozat lesz? :)
Egy pohár sós meleg víztől semmi bajod nem lesz, még jót is teszel vele magadnak.
De inkább ne kérj semmilyen tanácsot arra, hogyan betegedhetsz meg, mert akár súlyos kimenetelű tanácsokat is kaphatsz!!
step 1.- verd 1x a falba a fejed
step 2.- van valami hatása?
- Igen : Stop, go show to mother
- Nem : Repeat step 1.
Igen, ily buta modon szeretnem elkerulni a temazarot, meg meg egyeb mas dolgokat is.
Koszi elso a valaszt, tudom hogy komoly bajom is lehet, de mar kb ket eve nem hianyoztam egy napot se a sulibol, sose voltam beteg, a szuleim meg egy sima megfazassal sose irattak ki. Most viszont nagyon kene a kiiras, vagyis a betegseg, barmit elviselnek.
Nézd, a dolgozatot nem tudod megúszni, azt meg kell írni egyszer. Nekem is volt ilyen, hogy megmondtam anyunak, nem tanultam, hadd maradjak itthon. Igazolta a napom.
Vagy pedig simán kihagytam azt a napot, amikor dolgozat volt, lett egy-két igazolatlanom - ezen nem múlik semmi.
DE most visszagondolva, inkább tanulni kellett volna rendesen.
Tanulj ebből az esetből, és ha már nem mész be holnap, akkor inkább használd fel azt a napot arra, hogy rendesen felkészülsz az anyagból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!