17evesen lehet torokrákom?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete fáj a torkom,szedem a gyógyszert de nem règota elkezdtem èrezni,mintha lenne valami a torkomban mintha egy gomboc lenne! Ha eszek v iszok akk nem,csak ha siman nyelek! Az a fura h csak akkor erzem mikor eszembe jut hogy ottvan!2016. dec. 16. 06:42
1/7 anonim válasza:
Szerintem 17 évesen nem lehet torokrákod. Én daganatos betegek között dolgozom, de ilyen fiatal korban nem szokott előfordulni. Ez idős, dohányos, alkoholista emberek betegsége. A pajzsmirigyeddel rendben van minden?
2/7 A kérdező kommentje:
Ezaz h nemis dohanyzom semmi!
Hat eddig nem volt baj vele
2016. dec. 16. 06:48
3/7 anonim válasza:
Szerintem csak a torokfájástól van :) Nekem is szokott lenni! Már 6 éve érzem (néha), de még mindig élek :)
4/7 anonim válasza:
Torokgyulladástól lehet gombócérzet, persze sok minden más is okoz ilyet, pl.: stressz, reflux, pajzsmirigybetegség, stb.
5/7 szamo77db válasza:
A manduláid megvannak még? Azok is sok disznóságra képesek!
6/7 A kérdező kommentje:
Megvan a mandulam
2016. dec. 16. 16:32
7/7 anonim válasza:
Torokgyulladástól,de sressztől is lehet,hogy gombócérzés van a torkodban.Ha rosszak a manduláid,jobb lenne kivetetni.
Mutass képet a torkodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!