A pulzusom jelenleg 65, ne vegyem be ma a 2,5 mg nebivololt?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron lett felírva a gyógyszer, akkor 130 volt a pulzusom nyugalmi állapotba.2016. dec. 15. 10:04
1/12 anonim válasza:
Hányszor szeded 1 nap? Csak reggel?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen
2016. dec. 15. 10:06
3/12 A kérdező kommentje:
Délelőtt szoktam bevenni (fél 9 vagy fél 10, attól függ mikor kelek és mikor iszom a kávém, kávé után 1 órával szoktam)
2016. dec. 15. 10:06
4/12 anonim válasza:
Lehet,hogy sok a fél tabletta. Konzultálj az orvosoddal,mert valószínűleg elég lenne 1/4 is. Ha most csak 65 a pulzusod,akkor is csak 1/4 vegyél be.
5/12 A kérdező kommentje:
Ma délután terveztem menni amúgy is. Ezt a témát is felhozom majd.
2016. dec. 15. 10:08
6/12 anonim válasza:
Akkor pont jó. :) Beszéld meg vele.
7/12 anonim válasza:
Én Betalocot szedek, de csak akkor, ha nagyon felmegy.
8/12 anonim válasza:
Egy darabig én is csak úgy szedtam a Betalocot,de mivel sznite mindennap be kellett vennem,ezért állítottak be a anpi Nebivololra. A Nebivolol annyiban jobb,mint a Betaloc,hogy nem szűkíti annyira a végtagi ereket és nem csinál hörgőgörcsöt,amit sokan megérezneka Betaloc mellett,főleg aki dohányzik is.
9/12 A kérdező kommentje:
Édesanyám magas vérnyomásra szed Betalocot, elég keveset mozog. Jól sejtem azt, hogy az a gyógyszer, azáltal, hogy beszűkíti a végtagi vénákat, magasabbá teszi egy esetleges trombózis kialakulásának a kockázata?
2016. dec. 15. 12:51
10/12 A kérdező kommentje:
kockázatát*
2016. dec. 15. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!