Étkezés gyomordaganat esetén?
Erre CSAK az orvosa tud megfelelö választ adni, ha olyat eszik, ami árt neki, akkor a mütét elmarad a beteg halála miatt!
SEMMI olyat nem ehet, amit nem engednek meg neki az elöírt diétában!
A fehérjeporok meg eleve igen megosztó téma, mert az orvosok szerint árt, a bodybuilderek szerint nem. De a fehérjék emésztése igencsak megterhelö még egy egészséges szervezet számára is, nemhogy ennyire beteg ember esetében.
A nyál a legelső és legfontosabb emésztőnedv. Azért kell megrágnunk a kaját, hogy ez minél jobban a kaja közé legyen keverve. A mesterségesen előállított tápanyagok, főleg ha kapsulában vannak, nem úgy emésztődnek, ahogyan azt az evolúció létrehozta, kifejlesztette. A boltokból származó nagyüzemi élelmiszereket kerülni kell. főleg a sóra kell nagyobb hangsúlyt fektetni, mert a boltokban kapható konyhasó már évtizedek óta káliumozva van. Nagyüzemek ezt használják tartósítószerként, és minden háziasszony ezzel is tartósítja az elkészített ennivalót.
Nagy tévedése a közvéleménynek, hogy azért sózunk, hogy ízletesebb legyen a kaja! A sót elsősorban tartósítás céljából keverjük ételeinkbe.
Frissen facsart zöldségek, cékla, sárgarépa, stb. kedvezően hatnak a rákos betegeknek.
NUTRIDRINK tápszert tudom ajánlani (én is rákos -és borzasztóan sovány - voltam). Onkológus írja fel receptre, szinte az összes tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint fedezi, amire az embernek szüksége van. Behűtve még az íze is kimondottan kellemes, sokféle ízesítésben lehet kapni!!!
Kérjétek az onkológustól (ha már a saját esze nem adta ki, hogy felajánlja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!