Milyen betegseg lehet ez?
Figyelt kérdés
Mostanaban hanyingerem van hol elojon hol nem. Tegnap megint elojott es 37.6 volt a hom. Par napja meg faj a nyelocsovem ahogy levegot veszek. Es ma neha neha az orromat is fujtam.Neten utana olvastam de annyifele betegseget irt.2016. dec. 2. 22:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem, ha konkrétumot akarsz menny el a háziorvosodhoz, de szerintem nem komoly. Valószínűleg csak megfázhattál és a nyelőcsövedben érzett fájdalmai csak a torokfájás első jelei. Enyhe hőemelkedésed van. Csak egy kis pihenésre és C-vitaminra lesz szükséged .
3/5 anonim válasza:
Nem influenza,mert még nem mutatták ki most egyik influenza vírust sem. Viszont több száz egyéb vírus van,ami hasonló tüneteket okoz. Hogy konkrétan milyen vírus az mindegy is. De,ha ennyit éerzel ez egy vírusos fertőzés.
4/5 anonim válasza:
Ráadásul az influenza legfőbb tünete a magas láz, végtagfájdalom,nagyfokú elesettség.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat hetfon megyek orvoshoz
2016. dec. 3. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!