Hogyan lehetek lázas még ma?
Figyelt kérdés
Tudom hogy 5 millió ugyan ilyen kérdés van. De egyik alatt sem volt semmi normális válasz.
Szóval 14 éves lány vagyok alapból meg vagyok fázva ma nem is mentem suliba nagyon rosszul vagyok tegnap este és ma reggel hőemelkedésem is volt, köhögök es fáj a torkom.Az a gond hogy így nem bírok végigszenvedni még egy napot a suliban. Hogy tudnék lázas lenni még ma mert most egyedül vagyok itthon és kéne valami "házipraktika" atra hogy lázas legyek. Pls. segítsetek!
2016. dec. 1. 13:33
1/3 anonim válasza:
Én a lázméröt szoktam kicsit megdörzsölni, mikor a doki méri a lázam! De vigyázni kell, nehogy túldörzsöld, mert annak komoly következményei lehetnek!
2/3 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy csak ekkor maradhatok otthon ha anyukám is látja hogy a lázmérő mennyit mutat😩
2016. dec. 1. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!