Novemberben harmadjára vagyok már beteg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem, hogy minden évben ősztől tavasz elejéig beteg vagyok. Már most harmadjára. November elején a fülemre nem hallottam, mert begyulladt, lázas voltam. November közepén egyszerre volt mandulagyulladásom és vírusos hányás-hasmenés betegségem, egy hétig csak feküdni bírtam. Antibiotikumot is szedtem. Most ismét hőemelkedésem van, fogalmam sincs mitől. Az utóbbi napokban csak itthon voltam és tanultam, nem fázhattam meg sehol. Nagyon rossz időszakban jönnek elő ezek, mert idén érettségizem, nem szeretnék hiányozni a suliból.Sportolok, nem gondolom magam egészségtelenül élő embernek.Mit tegyek?2016. nov. 27. 17:15
1/1 anonim válasza:
Szedjél multivitamint, 1000 mg C vitamint, és napi 2000 D3 vitamint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!