Szelén injekciót -50mg/100mL- felejtettek a hűtőben (élelmiszerek között), okozhat túladagolást (szeptumos, felszúrva)?
Figyelt kérdés
Néhány hete volt ott, talán másfél hónapja (a dobozában, de már felszúrt gumi szeptummal), észrevettem és kitettem, a leírás szerint felbontás után már nem használható és gyári állapotban is száraz, hűvös helyen 8 és 12 Celsius fok között tartandó (Na-szelenit, Na2SeO3). Valaki fáradtságból/figyelmetlenségből tette oda.
Márkát nem írok, de ez nem emberi felhasználásra szánt, hanem haszonállatok (juh) hiánybetegségének kezelésére használható állatgyógyszer készítmény volt.
Biztonsági adatlap: [link]
2016. nov. 26. 18:18
1/2 anonim válasza:
Természetesen okozhat!
Én egyszer megnéztem a Philadelphia c. filmet és écces lettem!
Szerencsére a Gyurcsók doktor úr telefonon küldött energiát és meggyógyultam, és csak percenként 350 Ft+ÁFa volt.
2/2 anonim válasza:
És megittad? Vagy miért kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!