Komoly bajom lehet?
Figyelt kérdés
EKG vizsgálaton voltam.Az orvos azt mondta hogy a III,V1,V3 ban negatívak a Thullámok egyebekben lapos.Elég ideges típusú vagyok sajna és sok az idegeskedés is az életembe.Ez most komoly betegségre utalhat?Mármint az EKG eredményem.Semmi nyugtatót nem mondott az orvos,csak hogy jelentősen eltérnek ezek az értékek a normál EKG-tól.De akkor ennyi volt?2016. nov. 19. 07:39
11/13 A kérdező kommentje:
Próbálom magam azzal nyugtatni hogy ha annyira rossznak találta volna a kardiológus az EKG-m akkor talán nem januárba hívott volna vissza ha nem egyből tovább küldött volna.
2016. nov. 19. 17:13
13/13 anonim válasza:
Ne parázz, nem érdemes. Egy külföldi ismerősöm azt mondta, hogy a magyar ember olyan, hogy 25 éves korában meghal, 75 évesen meg eltemetik. Szerintem nekem is van valami a szívemmel, de engem nem is érdekel, el sem megyek vele orvoshoz. Engem úgyis a májam fog elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!